Tarieven
Voetreflex
Waterland


breng balans en energie terug in je lichaam
Voor jong en oud
Verwen jezelf met een voetreflex behandeling
bij klachten of voor ontspanning

Tarieven*Tarieven

 

Metamorfose massage € 45,00

Voetreflex 1ste behandeling met intake € 60,00 ( 1,5 uur)

Voetreflex behandeling € 45,00

Chinflex massage €45,00

Voetreflex lymfe drainage € 45,00

Zwangerschapsreflexologie € 45,00

Babyreflexologie € 30,00 ( 1/2 uur)

*  Bij de eerste afspraak, zal er een intakegesprek gehouden worden en krijgt u een voetreflexbehandeling die u zal ontspannen. Door uw klachten in kaart te brengen ben ik in staat een juist behandel plan te maken.
Het aantal behandelingen zal afhangen van de klacht en van hoelang de klacht al bestaat, soms is twee behandelingen afdoende en soms is het nodig om acht behandelingen af te spreken. Dit om voor een langere termijn resultaat te bereiken en een goede balans te creëren. Alles gaat in overleg met de cliënt.

De voetreflex behandeling wordt in een comfortabele behandelstoel gegeven en duurt circa één uur. De 1ste behandeling 1,5 uur. Met voetkruidenbad voor aanvang van de massage. Dit zet de ontgifting in gang en verbeterd de doorbloeding waardoor het effect van de behandeling verbeterd.

Tip: tijdens de behandeling is het beter geen knellende kleding aan te hebben en een broek waarvan de pijpen tot boven de knie opgerold kunnen worden.

 

Cursus babyreflexologie instructie 3 sessies van  1 1/2 uur data  10, 17, 24 juni 2020 van 10 tot 12 uur prijs € 122. ( max. 6 baby ‘s)

Locatie Wijkcentrum Gildeplein in de Purmer Noord

Opgave en informatie dmv het contact formulier

Ik ben als voetreflextherapeut aangesloten bij de beroepsvereniging CAT complementair en  verzekerd bij BAT verzekeringen. Ook ben ik aangesloten bij het GAT geschillen.

Afhankelijk van de voorwaarden van de ziektekostenverzekering komen de behandelingen geheel of gedeeltelijk in aanmerking voor vergoeding. Informeer bij de zorgverzekeraar.

Natuurgeneeskunde is een aanvulling op en geen vervanging voor reguliere geneeskunde.

laatste nieuws over voetreflexologie

Migraine

Migraine

Er staat een afspraak in mijn agenda voor een voetreflexbehandeling. Bij de opmerkingen heeft Mw geschreven dat ze erg veel last heeft van migraine en dat ze hoopt dat voetreflex…
Cursus babyreflexologie

Cursus babyreflexologie

Leer in 3 keer anderhalf uur reflexologie geven aan jouw eigen baby. De cursus babyreflexologie voor ouders/opa’s en oma’s is een bijzonder mooie manier om de band met je kindje…
Is reflexologie het nieuwe medicijn voor onvruchtbaarheid?

Is reflexologie het nieuwe medicijn voor onvruchtbaarheid?

Onvruchtbaarheid kan een emotioneel uitputtend, dure en tijdrovende aangelegenheid zijn. Bij sommige stellen loopt het wel op tot ruim 10 jaar.Maar de sleutel tot het overwinnen van het probleem is…

Contact formulier

BEDRIJFSGEGEVENS

KVK: 37154780
Bank: NL11 KNAB 0257222561
BTW NL003169189B58

AGB zorgcode 90108290

AGB Praktijkcode 90067348

Privacy verklaring

Algemene voorwaarden

Adres gegevens: 

Pottenbakkerstraat 49

1445CG Purmerend

0624646831

info@voetreflex-waterland.nl