Tarieven
Voetreflex
Waterland


breng balans en energie terug in je lichaam
Voor jong en oud
Verwen jezelf met een voetreflex behandeling
bij klachten of voor ontspanning ook in combinatie met oor acupuntruur

Tarieven*Tarieven

Metamorfose massage € 45,00

Voetreflex 1ste behandeling met intake € 60,00 ( 1,5 uur)

Voetreflex behandeling € 45,00

Chinflex massage €45,00

Voetreflex lymfe drainage € 45,00

Zwangerschapsreflexologie € 45,00

Babyreflexologie € 30,00 ( 1/2 uur)

Oor acupunctuur € 60,00 ( in combinatie met voetreflex 1,5 uur)

Oor acupunctuur losse behandeling (30 min.) € 30,00

 

 

 

*  Bij de eerste afspraak, zal er een intakegesprek gehouden worden en krijgt u een voetreflexbehandeling die u zal ontspannen. Door uw klachten in kaart te brengen ben ik in staat een juist behandel plan te maken.
Het aantal behandelingen zal afhangen van de klacht en van hoelang de klacht al bestaat, soms is twee behandelingen afdoende en soms is het nodig om acht behandelingen af te spreken. Dit om voor een langere termijn resultaat te bereiken en een goede balans te creëren. Alles gaat in overleg met de cliënt.

De voetreflex behandeling wordt in een comfortabele behandelstoel gegeven en duurt circa één uur. De 1ste behandeling 1,5 uur. Met voetkruidenbad voor aanvang van de massage. Dit zet de ontgifting in gang en verbeterd de doorbloeding waardoor het effect van de behandeling verbeterd.

Tip: tijdens de behandeling is het beter geen knellende kleding aan te hebben en een broek waarvan de pijpen tot boven de knie opgerold kunnen worden.

Ik ben als voetreflextherapeut aangesloten bij de beroepsvereniging CAT complementair en  verzekerd bij BAT verzekeringen. Ook ben ik aangesloten bij het GAT geschillen.

Afhankelijk van de voorwaarden van de ziektekostenverzekering komen de behandelingen geheel of gedeeltelijk in aanmerking voor vergoeding. Informeer bij de zorgverzekeraar.

Natuurgeneeskunde is een aanvulling op en geen vervanging voor reguliere geneeskunde.

laatste nieuws over voetreflexologie

Oor Acupunctuur

Oor Acupunctuur

Oor acupunctuur breng balans en energie terug in je lichaam Voor jong en oud Verwen jezelf met een voetreflex behandeling bij klachten of voor ontspanning ook in combinatie met oor…
Migraine

Migraine

Er staat een afspraak in mijn agenda voor een voetreflexbehandeling. Bij de opmerkingen heeft Mw geschreven dat ze erg veel last heeft van migraine en dat ze hoopt dat voetreflex…
Cursus babyreflexologie

Cursus babyreflexologie

Leer in 3 keer anderhalf uur reflexologie geven aan jouw eigen baby. De cursus babyreflexologie voor ouders/opa’s en oma’s is een bijzonder mooie manier om de band met je kindje…

Contact formulier

  BEDRIJFSGEGEVENS

  KVK: 37154780
  Bank: NL11 KNAB 0257222561
  BTW NL003169189B58

  AGB zorgcode 90108290

  AGB Praktijkcode 90067348

  Privacy verklaring

  Algemene voorwaarden

  Adres gegevens: 

  Pottenbakkerstraat 49

  1445CG Purmerend

  0624646831

  info@voetreflex-waterland.nl